Wat is payrolling?

Lees meer over de werking van payroll

Over Payrolling

Stel: u wilt een medewerker voor u laten werken, maar weet niet hoe uw werkvoorraad er over een half jaar uitziet. Of u heeft net een ervaring achter de rug met een eigen werknemer die langdurig ziek is geworden, met alle rompslomp die daarbij komt. Is dat niet een reden om uw personeelsbeleid anders te gaan doen?

Payroll Actief neemt het juridisch werkgeverschap van u over. Wij nemen de werknemer in dienst (juridisch werkgeverschap), maar deze loopt bij u op de werkvloer. U bespaart zo tijd en loopt minder risico. Uw medewerker is onze werknemer. Bij vragen kan de werknemer dus altijd bij ons terecht. Op die manier kunt u weer doen waar het om u begonnen is: ondernemen.                           

Bij payrolling kiest u zelf uw medewerker, wel zo makkelijk. U maakt zelf uw afspraak over het salaris en meldt de medewerker bij ons aan. Daarna verzorgt Payroll Actief alles: de arbeidsovereenkomst, de salarisbetaling, de afdrachten. En als ziekte optreedt of ziekterisico opduikt: Payroll Actief verzorgt ook de verzuimbegeleiding, als dat nodig is. 

Wij helpen u graag

Neem contact op

Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar.

Bekijk de voordelen

Benieuwd naar welke voordelen Payrolling voor uw bedrijf kan betekenen?

Bekijk de kosten

Bekijk wat de kosten zijn voor het gebruik van Payroll in uw organisatie.