Voordelen van Payrolling

Lees meer over de voordelen van payroll

Voordelen van payrolling

Payroll Actief neemt u alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico's van het werkgeverschap deskundig uit handen. Dat betekent: gemak, flexibiliteit, zekerheid, collectieve voordelen én minder risico dankzij payrolling.

Geen omkijken naar personeelszaken
U werft uw eigen medewerkers en meldt ze aan bij Payroll Actief. Vanaf dan verzorgen wij alles. U hoeft alleen nog maar iedere 4 weken of per maand de gewerkte te verlonen uren door te geven. Zo makkelijk is payrolling.

Kennis van contractvormen
Veel MKB-bedrijven hebben behoefte aan flexibiliteit. Zeker in deze grillige tijden. U mag een werknemer bijvoorbeeld maar maximaal 3 tijdelijke contracten in 3 jaar aanbieden. Dat kan Payroll Actief uiteraard ook regelen. Maar als u echt behoefte heeft aan flexibiliteit, vanwege piekdrukte, dan heeft Payroll Actief daar ook een oplossing voor. Uitzenden met flexibele uren kan namelijk ook. Hoeveel flexibiliteit wilt u hebben? Laat het u vertellen door onze specialisten.      

Kosten besparen
Payroll Actief werkt voor steeds meer ondernemers. En heeft een groeiend aantal medewerkers in dienst. Dankzij deze groeiende aantallen kunnen wij risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom weten we zeker dat gebruikmaken van onze diensten gunstiger en goedkoper is dan dat u zelf alles regelt. En met minder gedoe.

Samenwerken met een solide partner
Payroll Actief geeft openheid van zaken richting de Belastingdienst. U bent dan gevrijwaard van de verplichtingen die u als opdrachtgever hebt op basis van de Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA). Doel? Een inzichtelijke en effectieve werkwijze. Ook kunt u gebruikmaken van een G-rekening.

Minder risico’s
Zelf personeel aannemen kan risico geven. Zolang alles goed loopt, is er weinig aan de hand. Maar als een uw werknemer ziek wordt moet u twee jaar het loon doorbetalen, soms zelfs drie. Als u met Payroll Actief samenwerkt, draagt u dit soort risico’s aan ons over. Kies voor uw gemak als ondernemer en laat het risico bij ons.

Wij helpen u graag

Neem contact op

Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar.

Wat is payrolling?

Lees over de werking van Payrolling.

Bekijk de kosten

Bekijk wat de kosten zijn voor het gebruik van Payroll in uw organisatie.